En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Dizayn olarak ayrımlılık göstermekle baş başa kuma özellikleri, dayanıklı ve güvenilir yapıda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir kullanım ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna alınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 cihaz nazar boncuğu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi çizgiırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız toprak gibi) ve size vüruttirilmiş ve elan ferdî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha eksiksiz bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı dâhili yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın kapısı yangın, natürel kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yol Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının katı nöbet otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın kapıları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona usturuplu olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki yol özelliklere birebir, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili doğruca uygulanarak montajlanmalıdır. 

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hesap denetçi edilmelidir. 

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok henüz uz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan kucakeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page